Rólunk

A BioABC családi vállalkozás kedves Kollégákkal kiegészítve. Közös munkánk célja egy széles választékú, dinamikusan változó,barátságos bolt , melynek arculatát a Vevői igények és a folyamatosan bővülő kínálat formálja.

Húsz év alatt sokat fejlődött a bio élelmiszerek tudatos fogyasztása, melynek további fejlődésétől reméljük, hogy boltunk teljes bio bolttá válik.

A bolt kínálata jelenleg nem 100% bio, melynek oka egyrészt beszerzési forrás hiány, másrészt a gyakorlat azt mutatja, hogy bizonyos bio termékekre nincs fizetőképes kereslet. Ezeket a termékeket időről-időre újra felajánljuk és az évek során jó néhány lassan bekerült az állandó választékba. Sok reformélelmiszert bio és nem bio minőségben egymás mellett tartunk, mert igény van rá.

Az egészséges táplálkozás irányzatainak színes palettáját kívánjuk kínálni, rugalmas és nyitott, de kritikus szemlélettel. Mindenkit a maga útján szeretnénk segíteni és kiszolgálni legjobb tudásunk szerint.

Honlapunkon egyenlőre szerény bemutatót talál választékunkból, melyet folyamatosan bővítünk. Jelenleg a katalógus az árakat nem tartalmazza, mivel nincs kapacitásunk napra készen frissíteni. A jövőben ha igény lesz rá internetes megrendeléseket is megpróbálunk kiszolgálni.

Látogasson vissza időről-időre honlapunkra, ahol mindig talál valami újat. A boltban bármikor szívesen látjuk!

JÖJJÖN EL HOZZÁNK